Kolja Brandt

Wybrana Filmografia:

  • 2015 – COLONIA DIGNIDAD
  • 2015 – NAKED AMONG WOLVES (tv)
  • 2014 – BERGWELTEN (doc)
  • 2014 – HECTOR AND THE SEARCH FOR HAPPINESS
  • 2013 – 300 WORTE DEUTSCH
  • 2012 – ERASED
  • 2011 – DIE GESCHICHTE DER AUMA OBAMA (doc)
  • 2011 – JOSCHKA UND HERR FISCHER (doc)
  • 2010 – PLANET (km)
  • 2010 – GOETHE!
  • 2008 – NORDWAND
  • 2006 – KNALLHART
  • 2004 – IM DUNKELN (km)
  • 2002 – ALARM FÜR COBRA 11 – DIE AUTOBAHNPOLIZEI (serial)
  • 2000>2001 DER CLOWN (serial)
  • 2000 – DREI WÜNSCHE (km)
  • 1999 – FERKEL (km)
  • 1998 – AUS LIEBE ZUR GEFAHR (km)
  • 1998 – LETTING GO
  • 1997 -SADUJ (km)
  • 1997 -TÄNZE DER NACHT (doc)
  • 1996 – BOOMTOWN BERLIN (serial)
  • 1995 – LANDING (km)
Close