Saim Kokona

WYBRANA FILMOGRAFIA:

 • 1990 – SHPELLA E PIRATEVET
 • 1988 – BABAI I STUDENTIT
 • 1988 – SHPRESA
 • 1988 – SINJALI I DASHURISË
 • 1987 – EJA!
 • 1986 – FJALË PA FUND
 • 1985 – MONDI DHE DIANA
 • 1985 – TË MOS HESHTËSH
 • 1985 – TAULANTI KËRKON NJË MOTËR
 • 1983 – DRITAT E QYTEZËS
 • 1983 – APASIONATA
 • 1983 – NJERIU I MIRË
 • 1982 – DITA E PARË E EMËRIMIT
 • 1981 – NË PRAG TË LIRISË
 • 1980 – SKETERRE 43
 • 1979 – RADIOSTACIONI
 • 1979 – BALONAT
 • 1978 – KONCERT NË VITIN 1936
 • 1977 – ME STUDENTËT USHTARAKË (doc)
 • 1977 – SHËMBJA E IDHUJVE
 • 1977 – CIRKU NË FSHAT
 • 1976 – PYLLI I LIRISË
 • 1975 – KURSIM, KURSIM, KURSIM (doc)
 • 1975 – BENI ECËN VETË
 • 1974 – MIQ NË FESTËN TONË (doc)
 • 1974 – SHPËRTHIMI
 • 1973 – ATA QUHESHIN ARBËR (doc)
 • 1973 – BRAZDAT
 • 1972 – SHKOLLA TINGUJT NGJYRA (doc)
 • 1972 – VËSHTRIM PËRMES MIJËVJEÇARËVE (doc)
 • 1972 – NDËRGJEGJJA
 • 1971 – SHKOLLA DHE RRUGËT E JETËS (doc)
 • 1971 – TAKIM ME ARTIN REVOLUCIONAR KINEZ (doc)
 • 1970 – GUXIMTARËT
 • 1969 – NJËSITI GUERRIL
 • 1968 – PRITA
 • 1967 – NË GJURMËT PARTIZANE (doc)
 • 1967 – GADHNJIM MBI VDEKJEN
 • 1965 – NË RJEDHËN E JETËS (doc)
 • 1965 – TAKIM ME ARBRESHËT (doc)
 • 1964 – QEMAL STAFA (doc)
Close